Un tânăr a murit, iar altul a ajuns la spital, după ce un șofer băut a bușit automobilul într-un copac. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:50, pe traseul R-39, în proximitatea municipiului Comrat.

Potrivit poliției în accident a fost implicat un automobil de marca Mercedes W211, cu plăcuțe de înmatriculare străine, în care se aflau trei tineri, dintre care doi de 26 de ani și unul de 24 de ani.

Șoferul Mercedesului, unul dintre cei doi tineri de 26 de ani, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a intrat pe contrasens, după care a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac pe partea stângă a drumului.

În urma impactului, Mercedes-ul a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate, iar cei doi pasageri au fost Preluați de ambulanțe. Din nefericire, unul dintre cei doi tineri, a murit la spital, la scurt timp după internare.

Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul în vârstă de 26 de ani conducea automobilul în stare de ebrietate. Fiind testat alcoolscopic cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 0,86 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar șoferul riscă ani grei de pușcărie.