UPDATE: Vecinii susțin că părinții copilului nu făceau abuz de alcool, nu erau certați cu legea, nu existau certuri, iar femeia este însărcinată cu cel de-al cincilea copil. În șopronul în care a fost găsit copilul strangulat, dar și în camera acestuia, nu a fost găsit niciun bilețel de adio, susține Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP.

Știrea inițială

Trupul neînsuflețit al unui copil a fost găsit spânzurat în șopronul casei. Descoperirea macabră a avut loc la amiază, în jurul orei, 12:17, într-o localitate din raionul Briceni.

Potrivit datelor preliminare, victima este un copil de 12 ani, iar cadavrul acestuia a fost depistat de către mama sa, o tânără în vârstă de 32 de ani, care a și alertat poliția. Nu se cunoaște motivul care l-a făcut pe adolescent să recurgă la acest gest disperat, însă acesta ar fi suferit de o dezabilitate severă.

Acesta provenea dintr-o familie bună ce are la întreținere încă trei copii. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.