Inspectoratul General al Poliției cinfirmă că în după amiaza zilei de azi 31 octombrie, ora 14:10, Poliția a fost sesizată prin intermediul Serviciului unic 112, de către o doamnă comunicând că activează ca angajată a unei companii de microfinanțare și fiind amenințată din aparatul de casă au fost sustrase mijloace bănești. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă și grupa specializată, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei femeia în vărstă de 46 de ani, a declarat forțelor de ordine că în timp ce se afla la locul de muncă a intrat un individ cu fața acoperită și a amenințat-o cerăndu-i toți banii care la acel moment erau în aparatul de casă. Ulterior individul cu banii sustrași a fugit de la locul comiterii infracțiunii.

La moment pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia se petrec toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor. Ofițerii de investigație și urmărire penală întreprind toate măsurile în identificarea și reținerea făptașului care a comis această infracțiune.

Știrea inițială!

Un bărbat este căutat de oamenii legii, după ce, în această după-amiază, în jurul orei 14:00, a jefuit filiala unei companii de creditare din Chișinău.

Sursele Deschide.MD au comunicat că făptașul a dat buzna în sucursala companiei cu cagulă pe cap. Acesta era înarmat cu un pistol și i-a amenințat pe angajați să-i dea banii, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Preliminar, s-a stabilit că acesta a furat bani în sumă de circa 300 000 de lei.

Oamenii legii întreprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili identitatea acestuia, dar și locul aflării sale cu ulterioară reținere.