UPDATE // 13:25 // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc în jurul orei 12:30, iar victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 37 de ani.

„În urma documentării s-a constatat că, o șoferiță de de 45 de ani, a parcat automobilul de marca SMART, iar ulterior acesta a pornit și a tamponat femeia care se deplasa pe trotuar, dupa care s-a oprit într-un copac. Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor. în dependendență de leziunile cu care s-a ales victima va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare”, a precizat Stati.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un automobil a pornit singură și a dat peste ea. Accidentul a avut loc astăzi pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei.

Potrivit martorilor oculari, care au făcut publice pe Facebook imagini de la locul accidentului, mașina se afla în parcare când a pornit la vale, peste gazon și a dat peste o femeie care se deplasa pe trotuar.

sursa foto: Facebook.COM // Александр Кипер‎