UPDATE // 09:16 // Solcitată telefonic Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Fălești, a declarat pentru Deschide.MD că truopul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de către fratele său care a și alertat poliția.

„La fața locului s-au deplasat grupul operativ din cadrul IP Fălești care au stabilit că, aseară în jurul orelor 22:00, feciorul victimei a venit acasă în stare de ebrietate alcoolică, iar ușa era încuiată. Ulterior a deteriorat geamul ușii și a intrat în casă, unde se afla tatăl său, care la rândul său era în stare de ebrietate. Din acest motiv între cei doi s-a iscat o ceartă care a degenerat într-o bătaie. Feciorul i-a aplicat mai multe lovituri tatălui, iar în urma acestora bărbatul a murit”, a precizat Molceanov.

Făptașul de 34 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost intentat un proces penal, în cadrul căruia urmează să fie cercetate toate circumstanțele în care a murit bărbatul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat în această dimineață, în jurul orei 07:30, în locuința sa din satul Călugăr, din raionul Fălești.

Potrivit datelor preliminare, este vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani. Medicii-legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă caracteristice maltratării, dintre care escortații pe față și hemoragie internă.

Oamenii legii presupun că victima a fost snopită în bătaie de către fiul său în vârstă de 34 de ani.

Știrea se actualizează.