Un șofer a fost privat de dreptul de a conduce un automobil pentru jumătate de an, după ce în data de 30 septembrie, a înmcercat să facă un „drift” în intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail. Potrivit unui comunicat al IGP, incidentul a avut loc în data de 30 septembrie curent, în jurul orei 03:00,

Agenții de patrulare care monitorizau acest sector de drum au observat un automobil, șoferul căruia conducea agresiv și punea în pericol participanții din trafic.

„La volanul BMW-ului cu număr străin de înmatriculare se afla un tânăr de 22 de ani, iar în calitate de pasager, proprietarul mașinii, în stare de ebrietate, care l-a rugat pe primul să-l ducă acasă în siguranță. Șoferul a fost documentat, la fața locului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv”, se arată în comunicatul IGP.

 Ieri, instanța de judecată a decis, în privința acestuia, aplicarea unei amenzi de 2000 de lei și 5 puncte de penalizare, cu privarea de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de 6 luni.