Un bărbat s-a dat în spectacol într-un restaurant fast-food din centrul Chișinăului, după ce angajații l-au rugat să poarte masca de protecție corect. Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar potrivit unor surse ale Deschdie.MD, care l-au recunoscut pe scandalagiu, acesta este un avocat și care este soțul unei angajate a Parlamentului.

Potrivit martorului ocular, bărbatul a intrat în restaurant cu masca pe barbă, iar băiatul care îl deservea l-a rugat politicos să poarte masca corect. Însă se pare că acest fapt l-a deranjat pe bărbat și a început să-l insulte cala ușa cortului pe casier, iar ultimul a fost nevoit să-l cheme pe administratorul localului.

„Administratorul a rugat şi el politicos domnul să poarte masca corect ori să părăsească localul. Nenea îi făcea în tot felul cu cuvinte tare, da tare pipărate. Băieții au decis să cheme paza şi poliția și au refuzat să-l deservească, iar bărbatul înfârnat le-a aruncat nişte hârtii în față şi a ieşit din local”, susține persoana care a surprins scena.

Bărbatul din imagini s-a dovedit a fi nimeni altul decât avocatul Serghei Auzeac, soțul Ludmilei Auzeac, consultant principal din cadrul Direcţiei generală documentare parlamentară și Direcția pentru lucrările plenului Parlamentului.