UPDATE // 09:03// Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a fost înregistrat la ora 22:30, iar la volanul Porsche-ului se afla un tânăr în vârstă de 32 de ani.

„Șoferul a fost testat alcooscopic cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool. Dânsul a comunicat polițiștilor că ar fi vrut să vireze, însă mașina a alunecat pe carosabilul umed și a pierdut controlul volanului. Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate. Tânărul riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare”, susține Scripnic.
 
ȘTIREA INIȚIALĂ
 
Un șofer și-a avariat automobilul de marca Porsche Panamera, după ce a ajuns de pe carosabil pe treptele de lângă monumentul lui Ștefan cel Mare. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, iar imaginile au fost publicate de către martori oculari pe o rețea de socializare.

Nu cunoaștem încă dacă în urma accidentului au fost înregistrate victime sau persoane traumatizate, însă din imagini se vede că zona era aglomerată, iar automobilul Porsche a fost avariat.

Știrea se actualizează.

Sursa foto: Facebook.COM // Ruslan Procop‎