Au apărut noi detalii despre tragicul accident de noaptea trecută, de lângă satul Zgurița, Drochia, în urma căruia un tânăr a ars de viu într-un automobil care s-a răsturnat după ce s-a izbit în remorca unui utilaj agricol.

Potrivit oamenilor legii victima s-a dovedit a fi un șofer în vârstă de 29 de ani. Acesta se deplasa cu un automobil de marca KIA, când din motive încă nestabilite de anchetă, s-a izbit în remorcă. În urma impactului, automobilul s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări, iar șoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale automobilului și a ars de viu.

Dânsul era originar din localitatea Iliciovca, din același raion, și a lăsat în urmă o tânără soție de 26 de ani și o fetiță de aproximativ 4 anișori.

Oamenii din localitate susțin că acesta lucra peste hotare, în Federația Rusă, și nu-și pot explica cum s-a produs tragedia. 

Mai mult, interlocutorii noștri, susțin că tânărul era o fire liniștită, nu servea alcool, dar și că mereu avea pe primul plan soția și copilul.