UPDATE // 12:16 // Sursele Deschide.MD au ținut să menționeze că polițistul răpit de către forțele de securitatea de la Tiraspol este Andrei Amarfi și activează în sistemul polițienesc de 24 de ani, iar în prezent deține funcția de ofițer principal al Serviciului interacțiune comunitară al Secției securitate publică a IP Florești, care temporar locuiește la părinții săi în satul Sănătăuca, Florești.

UPDATE // 11:43 // Solicitat telefonic, Ion Mămăligă, șeful Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, a confirmat pentru Deschide.MD incidentul și a declarat că în prezent se interprind toate măsurile pentru a identifica locul aflării polițistului, dar și pentru eliberarea acestuia.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Florești din cadrul IGP a fost răpit în această dimineață de către mascații așa-zisului KGB transnistrean ( ministerul securității de la Tiraspol). Incidentul a avut loc în această dimineață, în zona de securitate, în orașul Kamenca, din stânga Nistrului.

Sursele noastre susțin că soția polițistului a sunat astăzi, în jurul orei 09:30, la conducerea IP Florești, să anunțe că noaptea trecută mai multe persoane i-ar fi spart geamurile locuinței, iar despre acest fapt l-a anunțat pe soțul său.

Ultimul, în vârstă de 41 de ani, angajat al IP Florești, a venit la fața locului, însă tot atunci, în curtea casei au dat buzna mai multe persoane mascate care aveau pe haine inscripția MGB.

Mascații l-au imobilizat pe polițist și l-au urcat într-un automobil, iar ulterior s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Știrea se actualizează.