Șoferul unui BMW a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a izbit într-un microbuz burdușit cu ziare și care, în urma impactului, s-a răsturnat. Accidentul a avut loc noaptea trecută, la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Mihail Kogâlniceanu, din centrul capitalei.

Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că în accident au fost implicate două unități de transport, este vorba despre un microbuz de marca Mercedes Sprinter și un BMW X5.

„BMW-ul era condus de un șofer în vârstă de 55 de ani, iar la volanul microbuzului se afla un șofer în vârstă de 39 de ani. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe traseu, BMW-ul a fost grav avariat, iar șoferul acestuia s-a ales cu traume ușoare”, ne-a spus Scripnic.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat de accident. Ultimul urmează să se aleagă cu o amendă în mărime de 15000 de lei și șase puncte de penalizare.