UPDATE // 12:03 // Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că, de fapt, tânărul ar fi pus victima în mașină, ca acesta să-și revină, iar ulterior a chemat ambulanța, însă bărbatul a murit până la sosirea medicilor.

„Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.151 al.4 ”Leziuni corporale grave soldate cu deces”, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 ore”, a precizat Vetcu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un tânăr și-a ucis colegul de pahar în bătaie, iar cadavrul l-a pus în portbagaj și s-a dus cu el la poliție. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:00, în localitatea Răscăieți, din raionul Ștefan Vodă.

Conform datelor preliminare, este vorba despre un tânăr de 26 de ani. Acesta se afla împreună cu victima, un bărbat în vârstă de 45 de ani, în ospeție la o femeie de 37 de ani, din aceeași localitate, când, după ce au consumat împreună alcool, între cei doi oaspeți s-a iscat o ceartă care a degenerat într-un schimb de pumni.

Tânărul a lovit victima cu pumnii și picioarele în cap până când l-a ucis în bătaie, iar cadavrul l-a pus în portbagaj și s-a dus cu el la poliție unde și s-a predat.

Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care a fost comisă crima.