Un accident rutier grav s-a produse în această dimineață în capitală la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada Ierusalim. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat pentru DESCHIDE.MD că, accidentul s-a produs între un automobil Hyundai, la volanul căruia se afla o șoferiță de 55 de ani, și un Jeep Mitsubishi, condus de un șofer de 50 de ani.

În urma tamponării Jeep-ul s-a inversat, iar șoferul s-a ales cu traume. Bărbatul de 50 de ani a fost a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Șoferul care va fi găsit vinovat riscă să fie sancționat cu 6 p.p și 1500 lei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accident matinal în capitală, pe bulevardul Grigore Vieru. Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 8:43 potrivit martorilor oculari, care mai spun că nimeni nu a avut de suferit. Din imagini se observă cum o mașină a fost întoarsă și grav avariată.

Amintim că, exact în aceeași intersecție. bd. Gr. Vieru cu str. Ierusali, s-a produs un accident aseară în jurul orei 23:30, cu implicarea unui automobil al Poliției de Patrulare. 

Detalii: FOTO // Accident nocturn în Chișinău cu implicarea unui automobil al Poliției. Ce riscă șoferul care va fi găsit vinovat  

Foto: Poliția Capitalei

Foto: Facebook / Victor Stog