Procuratura a luat act de declarațiile avocatului Igor Popa despre ex-premierul Vlad Filat din cadrul emisiunii de miercuri și l-a invitat pe acesta să se prezinte la PG.

Contactată de Deschide.MD, ofițerul de presă Maria Viueru a declarat că „avocatul Igor Popa a fost contactat ieri și citat la Procuratură pentru a prezenta probe în susținerea celor declarate în cadrul emisiunii de miercuri, urmând ca săptămâna viitoare acesta să se prezinte la procurori”. 

Amintim că ex-premierul, Vlad Filat, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că îl va ataca în judecată pe fostul său avocat Igor Popa pentru declarațiile făcute recent în cadrul unei emisiuni TV. Mai mult, Filat a cerut Procuraturii Generale să se autosesizeze referitor la declarațiile avocatului său, inclusiv a spus că va depune mai multe plângeri la PG dar și la Uniunea Avocaților, motivând că declarațiile lui Popa sunt mincinoase și calomnioase.

Detalii: VIDEO // Filat va depune plângeri la PG, Uniunea Avocaților și îl va acționa în judecată pe fostul său avocat Igor Popa

Detalii: Ex-deputații PLDM resping acuzele avocatului Igor Popa că Filat le-ar fi cerut să-l voteze pe Plahotniuc la funcția de premier

Ion Păduraru dezminte declarațiile lui Igor Popa: Nu am discutat cu Vlad Filat posibila grațiere