UPDATE // 08:04 // Medicii au luptat pentru viețile celor doi tineri de pe motocicletă, însă din nefericire, adolescenta de 18 ani nu a putut fi salvată. Dânsa a murit noaptea trecută pe patul de spital. Totodată, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că fiind testat alcoolscopic șoferul tractorului se afla în stare de ebrietate alcoolică, având o concentrație de alcool de 0,55 mg/l în aerul expirat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două persoane se zbat între viață și moarte, după ce motocicleta cu care se deplasau s-a izbit violent într-un tractor. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 21:13, în localitatea Copceac, din raionul Ștefan Vodă.

Potrivit datelor preliminare, victimile s-au dovedit a fi un tânăr de 25 de ani și o adolescentă de 18 ani. Aceștia se deplasau cu o motocicletă de model Viper când s-au izbit frontal într-un tractor de model T-40.

În urma impactului, motociclistul dar și pasagera sa au fost transportați în stare gravă și au fost internați în secția de reanimare a Spitalului raional Ștefan Vodă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circusmtanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat.