UPDATE // Solicitată telefonic, Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Criuleni, a declarat pentru Deschide.MD că tânărul a fost înjunghiat de către o tânără care în prezent este căutată de oamenii legii.

„La fața locului aoemnii legii au stabilit că o femeie de 27 de ani, împreună cu doi consăteni au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, între femeie și unul dintre cei doi bărbați  s-a iscat un conflict, iar ultima i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii acestuia provocându-i o plagă penetrantă și imediat a fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută. Astfel, la moment, de către angajații SII sunt petrecute un spectru de măsuri în scopul stabilirii locului aflării și reținerii suspectei. Este de menționat faptul că femeia este o persoană problematică, consumatoare de băuturi alcoolice și se află la evidența medicului psihiatru. La moment victima este internată în spitalului raional Criuleni în afara oricărui pericol”, ne-a spus Băetrău.

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de către o tânără cu care a consumat băuturi alcoolice. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 15 septembrie, în jurul orei 17:30,  pe un câmp din localitatea Cimișeni, din raionul Criuleni.

Potrivit datelor preliminare, victima este un tânăr în vârstă de 27 de ani. Acesta, împreună cu un amic și o femeie din aceeași localitate și de aceeași vârstă au consumat băuturi alcoolice , iar ulterior între ei s-a iscat o ceartă care a degenerat într-o bătaie.

Colega sa de pahar a luat un cuțit și i-a aplicat victimei o lovitură în regiunea inimei. Ulterior, victima a fost transportată de urgență la Spitalul raional Criuleni fiind internat în secția de reanimare.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele, iar agresorul este cercetat penakl pentru tentativă de omor.