UPDATE // 10:47 // Procuratura Generală a venit cu un comunicat care confirmă informația. În acest caz, IP Vulcănești a inițiat o cauză penală în cadrul căreia investighează circumstanțele incendierii sediului Procuraturii raionului Vulcănești.

„Cazul a avut loc în această noapte, aproximativ ora 2.00, când persoane necunoscute au deteriorat camera de luat vederi de la intrarea în sediul Procuraturii, după care au incendiat două cauciucuri auto, stropite cu inflamabil. În rezultat, a fost deteriorată ușa de la intrare în clădirea Procuraturii, în prezent fiind luate măsuri pentru repararea locației. Funcționalitatea Procuraturii raionului Vulcănești nu a fost perturbată”, se arată în comunicat al PG.

FOTO // Primele imagini cu Procuratura Vulcănești, după ce a fost incendiată

ȘTIREA INIȚIALĂ

Persoane necunoscute au incendiat noaptea trecută sediul Porcuraturii Vulcănești. Flăcările au distrus ușa instituției, însă din fericire nu au fost înregistrate victime, susțin sursele Deschide.MD din cadrul PG. Organele de drept urmează să stabilească toate circumstanțele în care a izbucnit incendiul, dar și identitarea făptașilor.