Un bărbat a ajuns la spital, după ce soția sa i-a aplicat o lovitură de cuțit în regiunea gâtului. Incidentul a avut loc noaptea trecută într-o localitate din raionul Telenești.

Cei doi recent s-au despărțit și locuiesc separat, însă nu sunt divorțați oficial. Aseară femeia a venit în ospeție la bărbat unde l-a găsit pe acesta consumând alcool cu fratele său mai mic.

La rândul său, femeia s-a așezat cu ei la masă și ar fi servit împreună alcool, iar ulterior i-ar fi spus bărbatului că urmează să plătească pensie alimentară, dat fiind faptul că au un copil împreună. Din acest motiv între cei doi s-a iscat un conflict, iar femeia a luat un cuțit de bucătărie de pe masă și i-a aplicat soțului o lovitură în regiunea gâtului, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Fratele bărbatului a chemat ambulanța, iar acesta a fost transportat de urgență la spital unde a și fost internat. Oamenii legii din Telenești au pornit o anchetă pe numele femeii pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, iar ultima riscă să fie cercetată penal pentru violență în familie.