UPDATE // 19:29 // Cu puțin timp în urmă, în secția de reanimare a Spitalului Raional Edineț, a murit și unul dintre cei doi adolescenți de 16 ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trei tineri au fost răniți, iar altul a murit, după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu un automobil pe câmp. Tragedia a avut loc în acestă după-amiază, în jurul orei 14:50, în localitatea Alexeevca, din raionul Edineț.

Potrivit datelor preliminare, în accident a fost implicat un automobil de marca Volkswagen Pasat B5, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 18 ani și fără permis de conducere.

La ieșirea din localitatea Alexeevca, tânărul a pierdu controlul volanului, iar mașina a derapat de pe drum și s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp.

În urma accidentului, cei trei pasageri, un tânăr de 20 de ani și un minor de 16 ani, ambii originari din localitatea Onești, dar și un alt pasager de 16 ani originar din Zăbriceni, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. Unul dintre ei se află în stare gravă.

La spital a fost transportat și tânărul de 18 ani, din Zabriceni, care se afla la volan, însă din nefericire acesta a murit la scurt timp după internare în secția de reanimare a spitalului raional Edineț.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs trgedia, totodată fiind prelevate probe de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate a adolescentului care se afla la volan.

Amintim că în acest weekend, pe drumurile naționale, au avut loc cel puțin patru accidente grave cu implicarea automobilelor conduse de tineri,în trei dintre cazuri erau în stare de ebrietate, iar în două cazuri fără permis de conducere, și care s-au soldat cu două decese, dintre care un adolescent de 17 ani și un copil de 6 ani, dar și cu cel puțin 7 tineri răniți, dintre care un copil de numai un anișor.

UPDATE (FOTO) // Grav accident la Rezina. Un copil a murit, iar altul a fost rănit, după ce o mașină de teren s-a bușit într-un copac

FOTO // Un tânăr băut a răsturnat un BMW, la Nisporeni. Două adolescente au ajuns la spital

FOTO // Un tânăr băut s-a răsturnat cu BMW-ul, la Drochia. Sunt victime

FOTO // Viteza și alcoolul ucid. Un tânăr a murit la Râșcani după ce mașina în care se afla s-a răsturnat de câteva ori