UPDATE // 14:13 // Solicitată telefonic, Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Orhei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc în jurul orei 11:19 ș is-a soldat cu două mașini avariate, dar și patru persoane rănite.

„Un șofer de 54 ani, la volanul unui automobilul de model Dacia Duster, se deplasa pe traseul Orhei-Călărași cu exces de viteză, când a lovit din spate automobilul Nissan Almera, ce se afla în față și a încetenit pentru a se opri pe acostament. În urma impactului, automobilul Nissan a fost proiectat în șanțul de scurgere a apei. De la fața locului au fost preluați și transportați la Spitalul Raional Orhei, șoferul automobilului Duster și două pasagere dintre care o minora, dar și șoferul automobilului Nissan, un tânăr de 26 de ani”, a precizat Băetrău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cel puțin două persoane au ajuns la spital, dintre care un copil, după ce mașina cu care se deplasau a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-o râpă. Accidentul a avut loc astăzi pe drumul care face legătura dintre localitățile Curchi și Mana din raionul Orhei.

Din imaginile de la fața locului se vede că în urma impactului, mașina a fost grav avariată.