Un tânăr a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a derapat de pe șosea. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:00, în raionul Cimișlia.

Potrivit poliției locale, este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani. Oamenii legii au stabilit că acesta se deplasa cu viteză excesivă, când într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu. Automobilul a ajuns în șanțul de scurgere apei de pe partea stângă a drumului, ulterior fiind proiectat pe cealaltă parte a acostamentului.

În urma accidentului, șoferul a fost transportat la Sptialul raional Cimișlia, unde preliminar a fost diagnosticat cu o fractură severă a coloanei vertebrale, comoție cerebrală, dar și traume cranio-cerebrale.

Tânărului i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă era în stare de ebrietate, iar oamenii legii cercetează cazul și toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Vom aminti că în ultimele două zile, pe drumurile din R.Moldova, au avut loc cel puțin trei accidente similare, care s-au soldat cu două persoane decedate și alte trei rănite. Două accidente au avut loc ieri în raionul Anenii Noi și s-au soldat cu două persoane decedate, dintre care un polițist de 21 de ani, dar și două persoane rănite, iar cel de-al treilea a avut loc în această dimineață la Ungheni, unde un tânăr a fost descarcerat și transportat la spital.

FOTO // Nicio zi fără accidente. O mașină „a zburat” de pe traseu și „a aterizat” într-un copac, la Ungheni

FOTO // Primele imagini de la tragedia de pe traseul Chișinău-Căușeni. Mercedes S Class făcut zob și un șofer mort

Un polițist de 21 de ani a decedat, în această dimineață, în urma unui accident rutier în apropiere de Bulboaca