Un tânăr a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a fost implicat într-un accidnet rutier. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04:44, pe drumul care face legătură dintre localitățile Rezina și Cetireni, din raionul Ungheni.

Potrivit datelor înregistrate, autovehiculul de model Volkswagen Passat a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, șoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a rămas blocat între fiarele contorsionate ale automobilului. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori.

„Angajații IGSU din raionul Ungheni au efectuat deblocarea promptă a sinistratului. În urma accidentului bărbatul a suferit diverse traumatisme fiind transportat de echipajul medical la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IGSU.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de poliție. În ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 73 situații de risc.

Amintim că pe parcursul zilei de ieri, în raionul Anenii Noi, au avut loc două accidente similare, dar care din nefericire s-au soldat cu decesul șoferilor. În primul caz erste vorba despre un polițist în vârstă de 21 de ani, iar în cel de-al doilea - despre un bărbat în vârstă de 41 de ani.

FOTO // Primele imagini de la tragedia de pe traseul Chișinău-Căușeni. Mercedes S Class făcut zob și un șofer mort

Un polițist de 21 de ani a decedat, în această dimineață, în urma unui accident rutier în apropiere de Bulboaca