În spatele tragicului accident care a avut loc în această seară, pe traseul Chișinău-Căușeni, în apropiere de orașul Anenii Noi, se ascunde o adevărată dramă de familie. Potrivit surselor Deschide.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, soția și fratele șoferului care a decedat, și-au pierdut viața toamna trecută, într-un alt accident grav care a avut loc la intrarea în orașul Căușeni.

UPDATE // 23:07 // Cunoștințe apropiate lui Ruslan Vrabie, bărbatul care se afla la volanul Mercedesului, ne-au comunicat că în automobil nu era o tânără de 25 de ani, așa cum anunțase oamenii legii anterior, dar era o adolescentă de 15 ani.

„Ea este fiica șoferului și a venit recent din SUA în vizită la tatăl său. Ea s-a ales doar cu câteva traume ușoare. Cea de a doua pasageră din automobil nu cunosc ce vârstă are și cine este ea pentru Ruslan, dar din câte am înțeles a fost transportată în stare gravă în secția de reanimare”, susține interlocutoare noastră.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sursele noastre susțin că șoferul Mercedes-ului, Ruslan Vrabie, în vârstă de 41 de ani, era un om de afaceri originar din orașul Căușeni. Dânsul a fost soțul tinerei actrițe de 27 de ani, Inna Cujba (Inna Cofeina), care apăruse de mai multe ori în filmulețele de pe vlogul „Zîmbărele”, și care anul trecut, în dimineața zilei de 17 octombrie, a murit într-un grav accident rutier la intrarea în orașul Căușeni. În același accident și-a pierdut viața și fratele șoferului Mercedes-ului.

Fratele lui Ruslan, Serghei, în vârstă de 33 de ani, împreună cu soția sa, se deplasau cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar. În urma impactului, șoferul automobilul Opel, un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar tatăl său în vârstă de 48 de ani a ajuns la spital.

Ruslan și Serghei erau singurii copii la părinți.

FOTO // Cine este tânăra care a murit în accidentul de la Căușeni

UPDATE // (FOTO) Carnagiu pe șosea, la Căușeni. Trei persoane au murit

Amintim că bărbatul de 37 de ani se deplasa în această seară cu viteză excesivă, la volanul unui Mercedes S Class, când în jurul orei 18:30, a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de orașul Anenii Noi. Potrivit martorilor oculari, automobilul ar fi pierdut o roată și a derapat de pe traseu ajungând pe acostament unde s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, după ce a doborât trei copaci. Șoferul a murit pe loc, iar două pasagere, dintre care o tânără de 25 de ani, au ajuns la spital.

FOTO // Primele imagini de la tragedia de pe traseul Chișinău-Căușeni. Mercedes S Class făcut zob și un șofer mort