UPDATE // 23:07 // Cunoștințe apropiate lui Ruslan Dogari, bărbatul care se afla la volanul Mercedesului, ne-au comunicat că în automobil nu era o tânără de 25 de ani, așa cum anunțase oamenii legii anterior, dar era o adolescentă de 15 ani. „Ea este fiica șoferului și a venit recent din SUA în vizită la tatăl său. Ea s-a ales doar cu câteva traume ușoare. Cea de a doua pasageră din automobil nu cunosc ce vârstă are și cine este ea pentru Ruslan, dar din câte am înțeles a fost transportată în stare gravă în secția de reanimare”, susține interlocutoare noastră.

Au apărut noi detalii despre tragicul accident care a avut loc cu puțin timp în urmă pe traseul Chișinău -Căușeni. Din imaginile în posesia cărora au intrat reporterii Deschide.MD se vede că impactul a fost unul destul de violent. Mercedes-ul S Class a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Contactată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că în urma impactului, șoferul Mercedes-ului, un bărbat de 41 de ani a murit pe loc, iar doi pasageri care se aflau în automobil, dintre care o tânără de 25 de ani, au fost transpotați cu diverse traumatisme la Spitalul raional Anenii Noi.

EXCLUSIV // Tragedia de la Anenii Noi. Fratele și soția șoferului a murit toamna trecută într-un grav accident la intrarea în Căușeni

La fața locului a interveni poliția, ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

Amintim că accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18:30, în apropiere de orașul Anenii Noi. Potrivit martorilor oculari, automobilul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă, când i-a sărit o roată, iar șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina a derapat de pe traseu și a doborât trei copaci de pe acostament.

FLASH // Viteza face victime pe traseul Chișinău-Căușeni. Un Mercedes a zburat de pe traseu și a doborât trei copaci