Şoimu Andrian și Tcaci Leonid își merită cu adevărat titlu de eroi ai Poliției de Frontieră. Aceștia au intervenit prompt pentru salvarea unei vieți omenești, noaptea trecută, dintr-un accident cu implicarea a trei camioane. Poliția de Frontieră a venit cu un mesaj de mulțumire și apreciere, pentru bărbăția și curajul de care au dat dovadă cei doi angajați ai instituției.

„Ne mândrim cu voi, comisar Şoimu Andrian și agent-şef principal Tcaci Leonid! Ei sunt eroii Poliției de Frontieră, ei sunt cei care au intervenit prompt pentru salvarea unei vieți omenești noaptea trecută!

În jurul orei 22:45, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Soroca, revenind dintr-o misiune de serviciu, a fost martoră a producerii unui accident rutier, cu implicarea a trei camioane. La apropierea de unul din camioanele aflate în flăcări, polițiștii de frontieră au auzit strigăte de ajutor din partea șoferului. Nu au ezitat momentul și au intervenit rapid pentru a salva persoana. Ușa din partea șoferului era blocată, fapt ce a îngreunat salvarea bărbatului prins în fiare. În cele din urmă s-a reușit de a scoate șoferul din camion și operativ anunțat Serviciul de Urgență”, se arată în mesajul Poliției de Frontieră. 

Totodată, PF precizează că, în timpul intervenției, personal polițiștii de frontieră nu au suferit traume sau arsuri, doar au fost deteriorate uniforma de serviciu și echipamentul din dotare.

„Stimați colegi, Andrian și Leonid, vă mulțumim pentru bărbăția și curajul demonstrat în astfel de situații. Să aveți sănătate!”, se mai arată în mesajul PF.

Amintim că, în această noapte a avut loc un tragic accident, lângă localitatea Racovăț, Soroca, în care au fost implicate trei camioane au fost distruse. În urma impactului, un tânăr de 32 de ani, șoferul care s-ar face vinovat de accident, a ars de viu fiind blocat între fiarele contorsionate ale camionului.

Detalii: (FOTO) // Grav accident cu implicarea a trei camioane, la Soroca. Unul a ars, sunt victime

Detalii: VIDEO // Cum s-au ciocnit cele trei camioane la Soroca. IGP oferă mai multe detalii despre accidentul în care un tânăr a ars de viu