Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a provocat un accident, după ce a încălcat regulamentul circulației rutiere. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă pe bulevardul Ștefan cel Mare, în proximitatea sediului Centrului Național Anticorupție.

Din imaginile surprinse de un martor ocular, care le-a plasat pe o rețea de socializare, se vede că în accident a fost implicată mașina de teren a lui Veaceslav Platon, de marca mercedes, dar și un alt automobil care se deplasa regulamentar.

Preliminar, accidentul a avut loc, după ce Veaceslav Platon a încercat să treacă peste linia dublă continuă. Din imagini se vede că Mercedesul lui Platon a acostat și un alt automobil care circula regulamentarpe banda a treia.

Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că impactul a avut loc în jurul orei 12:40, între un Mercedes și un Volkswwagen. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate, fiind avariate doar automobilele. 

Angajații Secției Accidente Rutiere sunt la fața locului și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar conform legislației în vigoare, șoferul care va fi găsit vinovat riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Nu este pentru prima dată când Veaceslav Platon demonstrează că nu dă doi bani pe Regulamentul Circulației Rutiere, anterior fiind surprins cum și-a parcat cu tupeu mașina de teren în mijlocul trotuarului în fața la un restaurant de pe strada Alexandr Pușkin din centrul capitalei.