UPDATE // 15:50 // Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, în urma deflagrației două persoane au fost rănite, iar alta a murit.

 „Astăzi , 7 iulie , într-o curte de locuit din sectorul Botanica al Capitalei a avut loc o explozie. Imediat la fața locului au fost orientate toate serviciile specializate ale Poliției , Bombteh și ambulanța, zona a fost încercuită. În rezultatul exploziei doua persoane s-au ales cu traume iar un alt bărbat a decedat. La fața locului activeaza forțele de ordine, pentru stabilirea circumstațelor în care s-a produs explozia”.

Noi detalii despre explozia de la Botanica. Ar fi vorba despre un caz de suicid


UPDATE // 15:13 // În urma deflagrației una dintre persoanele rănite a murit pe loc. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Alexei Grosu, șeful-adjunct al INSP.

Grosu a mai menționat că explozia ar fi fost provocată de un obuz, ci nu de o grenadă așa cum se anunțase anterior. Zona a fost încercuită, iar la fața locului au intervenit angajații IP Botanica.

Experții urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs explozia.

Cel puțin două persoane au fost rănite, după ce cu puțin în urmă a explodat o grenadă în curtea unui bloc de locuințe de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei. La fața locului a intervenit poliția, dar și un echipaj medical.