UPDATE // 12:04 // Potrivit poliției, tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:11, pe teritoriul unității militare a Forțelor Armate, de pe strada Pietrarilor 1, din cartierul telecentru al capitalei. Preliminar s-a stabilit că militarul și-ar fi pierdut cunoștința și a căzut de pe o unitate de tehnica militară fiind prins între două blindate, iar în urma traumelor primite a decedat pe loc.

Ministerul Apărării al Republicii Moldova anunță, cu profundă tristețe, că un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu.

Poliția și Procuratura au fost anunțate despre tragicul accident. Actualmente, Poliția militară investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit susrselor DESCHIDE.MD totul s-a întâmplat la o unitate militară de la Telecentru. Acesta a fost strivit între două TAB-uri.

Ministerul Apărării aduce sincere condoleanţe familiei îndurerate.

„O pierdere imensă pentru Armata Națională. Condoleanțe familiei. Prea tânăr, prea multă durere...”, a comentat ministrul apărării Alexandru Pânzari.