Un bolid de lux a fost făcut praf de către doi tineri, angajați ai unui atelier de tuning, în cadrul testelor de viteză. Accidentul a avut loc săptămâna trecută, la intrarea în localitatea Cricova, municipiul Chișinău, susțin sursele Deschide.MD.

Este vorba despre un luxos cabriolet de marca Porsche 911 Turbo S, care a fost modificat de un atelier de tuning din Chișinău pentru a putea dezvolta 650 de cai putere.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc în data de 22 iunie, în jurul orei 22:00, pe traseul R6, în apropiere de localitatea Cricova, iar în urma accdientului șoferul a ajuns la spital.

„La volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani și care avea ca pasager un alt tânăr. Din motive încă nestabilite de anchetă, acesta apierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat pe acostament. În urma accidentului, șoferul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme, iar pasagerul s-a ales doar cu câteva zgârieturi și o spaimă zdravănă”, a precizat Stati.

Oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.