Bărbatul din Briceni care a fost implicat în accidentul rutier soldat cu un deces a fost găsit de oamenii legii. Persoana decedată era pasager și mergeau împreună cu motocliclistul spre un alt sat din Briceni.

Conducatorul motocicletei de marca Alpha a pierdut controlul asupra motoclictei și s-a tamponat într-un gard din piatră. 

Imediat după accident, conducărul motoclitei a părăsit locul și s-a dus acasă. Pasagerul său însă a murit pe loc în urma leziunilor pe care le-a suferit și a fost lăsat acolo unde s-a produs accidentul.

În cele din urmă polițiștii l-au găsit pe motociclistul care și-a lăsat pasagerul mort pe marginea drumului. Fiind testat cu aparatul Drager alcotest în aerul expirat de acesta s-a stabilit o concentrație de 0,40mg/l alcool.

Conducătorul motocicletei a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Alte circumstanțe se stabilesc.

Amintim că la Briceni a fost găsit azi dimineață cadavrul unei persoane care zăcea pe marginea carosabilului. Victima se pare că ar fi fost accidentată de o motocicletă, însă nimeni deocamdată nu a raportat accidentul.

Detalii: Briceni // Un cadavru a fost găsit azi dimineață pe marginea drumului după ce ar fi fost tamponat de o motocicletă