UPDATE // 18:42 // Contactată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul s-a produs în jurul orie 17:00, iar la volanul TIR-ului se afla un șofer în vârst de 53 de ani. Totodată, s-a stabilit că accidentul ar fi avut loc din cauza unei pene de cauciuc, dar din cauza că șoferul a adormit la volan, așa cum se anunțase antrior versiunea preliminară.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Șoferul unui TIR a scăpat cu viață ca prin urechile acului, după ce autotrenul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-o pădure de pe acostament. Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe traseul Leușeni-Chișinău, în raionul Strășeni. iar imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare de către un martor ocular.

Potrivit reprezentanților INSP, în accident a fost implicat un TIR cu plăcuțe de înmatriculare de România, la volanul căruia se afla un cetățean al R.Moldova.

Bărbatul s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost preluat de o ambulanță. Totodată, oamenii legii au stabilit că accidentul s-a r fi produs, după ce șoferul TIR-ului ar fi adormit la volan.

Din imaginile publicate pe o rețea de socializare, se vede că impactul a fost unul destul de violent, iar în urma acestuia TIR-ul a fost practic distrus în totalitate, dar și a rupt câțiva copaci.

Amintim că noaptea trecută la Călărași, un alt șofer a ajuns cu mașina într-un șanț, după ce a adormit la volan.

sursa foto: Facebook.COM // Victor Dolbuș