Două persoane au murit, în ultimile 24 de ore, în raionul Ștefan Vodă, după ce s-ar fi strangulat. Tragediiile au avut loc în localitățile Antonești și Carahasani, din același raion.

În primul caz, este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, despre moartea căruia poliția a fost alertată în această dimineață, în jurul orei 06:00.

Contactată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit strangulat de o bară metalică, din marginea satului Antonești.

„Preliminar, la fața locului, medicii-legiști au examinat cadavrul, însă nu a fost depistat niciun semn de moarte violentă. Totodată, polițiștii au mai stabilit că acesta locuia împreună cu părinții și fratele mai mare, iar anterior tentative de suicid nu a mai avut. Ultimul se afla în vizorul poliției. Făcea abuz de băuturi alcoolice. Bilețel de adio nu a lăsat”, ne-a spus Bețivu.

Cel de al doilea caz a avut în amiaza zilei de ieri, 03 iunie, în localitatea Carahasani, raionul Ștefan Vodă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 65 de ani, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit strangulat de uşa de la canalul de evacuare a fumului de la sobă, fără semne vizibile de moarte violentă.