„Rogob” reclamă o tentativă de a denigra compania, iar în acest sens speră că oamenii legii vor scoate la iveală aceste acțiuni mincinoase, promovate cu bună știință de unii oameni.

„Compania „Rogob” constată cu îngrijorare amplificarea presiunilor asupra sa, drept urmare a unor informații mincinoase puse la dispoziția organelor de drept de către persoane care au interes de a denigra imaginea companiei și de a-i afecta activitatea”, se arată într-un comunicat de presă al firmei.

Potrivit sursei citate, anume urmare a unor informații mincinoase organele de drept au fost induse în eroare, iar reprezentanții acestora au fost nevoiți să efectueze unele masuri la întreprindere.

„S.R.L. Rogob precizează că, cel puțin până la această etapă, nu are pretenții față de activitatea colaboratorilor organelor de drept, care, presupunem, au fost nevoiți să reacționeze la unele informații mincinoase ce au parvenit în adresa lor.

Pretențiile noastre sunt față de cei care cu bună știință urmăresc scopul denigrării companiei și afectării activității noastre.

Sperăm că, acțiunile întreprinse de oamenii legii vor scoate la iveală caracterul denigrator și mincinos al informațiilor false despre activitatea S.R.L „Rogob”, se mai arată în comunicatul de presă.