Trupurile neînsuflețite a doi bărbați au fost depistate în această seară în sectoarele Botanica și Ciocana ale capitalei. Unul s-ar fi strangulat, iar altul a fost ucis.

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit în această seară, în jurul orei 18:39, fiind strangulat cu un cablu într-o depara de la etajul 9 al unui bloc de locuințe de pe strada Indenpendeței, din sectorul Botanica. Polițiștii presupun că ar fi vorba despre un caz de suicid, iar victima a lăsat și un bilețel de adio. 

Angajații IP Botanica, urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

Cel de al doilea caz a avut loc câteva minute mai târziu, în jurul orei 19:10, într-o construcție nefinisată de pestrada Mihail Sadoveanu, din sectorul Ciocana al capitalei. Aici polițiștii au depistat cadavrul unui bărbat pe suprafața căruia sunt prezente mai multe urme de moarte violentă. Poliția a inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost ucis bărbatul, dar și cine se face vinovat de moartea acestuia.

Amintim că în această dimineață, pe strada Mircea cel Bătrân, din sectorul Ciocana al capitalei, o tânără în vârstă de aproximativ 25 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuințe, iar în urma imactului cu solul a de cedat pe loc până la venirea ambulanței