Incendiu de proporții într-o localitate din Ocnița. O instalație frigorifică din Bârlădeni a luat foc. S-a întâmplat în această după-amiază. Potrivit IGSU, acoperișul s-a prăbușit, iar flăcările au cuprins o suprafață de 3 000 m2.

„În după amiaza zilei de 01 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din nordul țării au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Bârlădeni din raionul Ocnița. Apelul la 112 a fost recepționat la 13:51. Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a izbucnit într-o construcție frigorifică. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins o suprafață de aproximativ 3000 m2 a unei instalații frigorifice, iar acoperișul acesteia s-a prăbușit”, scrie Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Pompierii au luptat cu flăcările timp de peste o oră, iar la fața locului au ajuns 5 echipaje de intervenție. 

„Pentru lichidarea arderii, la fața locului au fost îndreptate 5 echipaje de intervenție. Pompierii au localizat arderea la ora 15 :16 fără ca aceasta să mai obțină răspândire. La moment pompierii continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului”, precizează IGSU.

Potrivit datelor preliminare, victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite după stingerea arderii.