Presa a primit un clip video cu V. Platon, după ce Alexandru Stoianoglo a devenit procuror general. Din imagini, se poate observa cum la intrarea în încăperere, Procurorul General Stoianoglo merge și se salută cu V. Platon, căruia i se adresează cu: „Salut, Veaceslav!” În replică, Platon, cu zâmbetul pe buze spune: „Bună, Alexandr Dmitrivici”.

Veaceslav Platon este întrebat de procurori despre „Westburn Enterprises Limited”, anterior presa a scris că ea ar fi fost folosită în „Laundromat”, notează timpul.md

Eu nu vreau să spun minciuni, am spus că voi vorbi adevărul. Așă că, pentru moment, voi prefera să nu zic nimic despre beneficiarul final al respectivei firme. Știu de ce întrebați, dar prefer să tac. (...) În contextul atacului raider din 2011, prin această companie au trecut bani tranzit... nu are mare importanță cine sunt beneficiarii. În orice caz, persoana care a primit banii este Plahotniuc, au venit banii pe contul escrow al Victoria Bank, iar apoi la OTIV Prime - deci la Plahotniuc”, ar spune sursa în video.

Stoianoglo îl întreabă pe Platon la final de ce nu oferă detalii și că trebuie să ofere o explicație, eventual că aceasta ar putea fi utilizată împotriva sa. De fapt, procurorul general sugerându-i cum sa raspundă. Ulterior, Platon așa și îi răspunde: Nu răspund pentru că informațiile ar putea fi utilizate împotriva mea”.