Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 23.05.2020 - 14.06.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul străzilor Columna și Mitropolit Varlaam.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (str. Tighina).

În perioada executării lucrărilor pe tronsonul cuprins între străzile Columna și Mitropolit Varlaam, circulația autobuzelor de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39 va fi organizată după cum urmează: de pe str. Vadul lui Vodă pe str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Totodată, autoritățile anunță că, sâmbătă și duminică, 23 și respectiv, 24 mai, transportul public nu va circula. Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19 în rândul locuitorilor municipiului Chișinău. De luni, activitatea troleibuzelor și autobuzelor va fi reluată în regim obișnuit.