Campania „Un kulioc pentru Dodon” ia amplaore. De data aceasta lui Dodon i s-a adus un pachet cu posmagi și o pereche de cătușe. Pachetul a fost adus astăzi la Președinție de Elena Grițco, membru al Partidului Nostru, alături de câțiva colegi de-ai săi.

„Operațiunea „culiokul” trebuie să continue. Domnule președinte, din partea mea și a acelor pe care i-ați adus în stare să vă urască (n.r. Grițco a scos din pachet o pereche de cătușe) e pentru dvs. acest mic cadou. Un cadou cu o semnificație mare. Noi vă rugăm, duceți-vă de unul singur acolo pentru că știți că aveți pentru ce: pentru culioace (n.r. pachete), pentru sumși (n.r. genți), pentru mita pe care ați luat-o fiind persoană publică...Igor Nicolaevici, ți-am adus un pachet cu posmagi, ca să-i mănânci acolo unde ți-e locul, adică la pușcărie. Și, un moment foarte important: termenul de valabilitate a posmagilor este 15 august. Vă rugăm frumos, să reușiți să-i mâncați”, a spus Elena Grițco, într-un live făcut în fața Președinției.

Clădirea președinției a fost și astăzi înconjurată de un cordon de polițiști, care nu le permite oamenilor să se apropie de gard.

Amintim că, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a lansat campania intitulată „Un “culiok” pentru Dodon”, îndemnând oamenii să-i aducă șefului statului pungi similare celei în care ar fi fost bani, pe care i-a oferit-o Vlad Plahotniuc. Totul se întâmplă după ce luni, 18 mai, deputatul Iurie Reniță a făcut publice o secvență video în care Vlad Plahotniuc îi transmitea lui Dodon o pungă în care ar fi fost bani pentru salariile celor din PSRM. 

Detalii: Usatîi lansează campania „Un kuliok (pungă) pentru Dodon”

Detalii: FOTO // Campania „un culiok pentru Dodon” ia amploare. Mai multe pungi, agățate în gardul Președinției

Detalii: GALERIE FOTO de la poarta Președinției // „Чемодан, кулек – Ростов”