UPDATE // 09:28 // Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că tânărul s-ar fi aruncat în gol de la balconul comun al blocului de locuințe.

„Dânsul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. Pe cazul dat a fost inițată o anchetă pentru a fi stabilite cu exactitate  toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat. Ultimul nu a lăsat niciun bilețel de adio”, a precizat Stati.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un militar prin contract a decedat, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuințe din Chișinău. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, anunță Ministerul Apărării pe pagina de Facebook a instituției.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani.  Surse din cadrul Poliției Capitalei ne-au comunicat că tragedia a avut loc pe strada Unirea Principatelor, din sectorul Buiucani al capitalei. Tânărul era îmbrăcat în uniforma Forțelor Armate.

„Cu regret, avem în această dimineață o veste foarte și foarte tristă. Un militar prin contract, în vârstă de 26 de ani, a decedat. Cauza preliminară fiind suicidul, căzând în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuit din capitală”, se arată în postarea Ministerului Apărării.