Poliția Capitalei vine cu mai multe detalii despre tragicul accident care s-a produs noaptea trecută la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail, însă comunică că ar fi vorba doar despre două decese, dar nu trei așa cum s-a vehiculat anterior.

UPDATE: Șoferul automobilului Audi, care a provocat accidentul de noaptea trecută a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată de către șeful IP Centru, Dorin Bînțu. Acesta ne-a mai comunicat că în automobilului Dacia se afla o familie împreună cu copilul. Șoferul și soția sa se află în stare gravă la spital. Totodată, șoferul decedat al mașinii Toyota lucra instructor la o școală auto din capitală. 

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, accidentul a avut loc după ce automobilul de marca „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil "Toyota" (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail la bord avea un pasager.

„În urma impactului automobilul Audi a fost proiectat într-un automobil „Dacia Logan” ce era condus de un bărbat de 40 de ani și avea o pasageră, ulterior tamponând un automobil „Volkswagen" ce era parcat. În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” și pasagerul, au decedat pe loc, iar șoferii unităților de transport și pasagerele au au fost transportați la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.


În acest caz a fost inițiată o cauza penală în stabilirea tuturor circumstanțelor.