Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și Serviciul Vamal informează despre apariția unui nou figurant în dosarul contrabandei cu peste 1,5 milioane de euro, depistate la postul vamal Leușeni. Potrivit unui comunicat al PG, este vorba despre cetățeanul Republicii Moldova, Adriano Dulgher, care a fost ieri, 11 mai, audiat în calitate de bănuit.

Acesta s-a adresat PCCOCS printr-o cerere, expediată prin poșta electronică, din care ar rezulta că banii i-ar fi aparținut lui. În aceste circumstanțe, persoana respectivă a fost citată și audiată, în după-amiaza zilei de ieri, în calitate de bănuit, cu garantarea drepturilor sale procesuale.
 
Astfel, procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal, vor investiga și această versiune.

Urmărirea penală continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului, iar Procuratura va informa despre rezultatele investigațiilor.

Detalii: FLASH (VIDEO) // Captură impresionantă la vama Leușeni. Un milion jumătate de euro, descoperiți într-un TIR

Detalii: Noi detalii despre cei 1,5 mln de EURO, la Leușeni. Cui aparține TIR-ul și ai cui ar fi banii

Detalii: PCCOCS despre captura de 1,5 mln euro, la Leușeni: Analizăm mai multe versiuni, inclusiv și cele vehiculate în presă

Detalii: Noi legături dintre TIR-ul cu 1,5 mln euro și șefii sporturilor de contact din R.Moldova

Detalii: Care a fost traseul TIR-ului cu 1,5 mln de euro descoperiți la vama Leușeni

Detalii: Șoferul TIR-ului implicat în contrabanda cu 1,5 mln euro, plasat în arest preventiv

Detalii: Cazul TIR-ului cu 1,5 mln de euro, la vama Leușeni. Procurorii au găsit zeci de mii de euro în torpedou