Un tânăr de 24 de ani și un copil de 3 anișori au murit, iar bunica micuțului a ajuns la spital în stare gravă, după ce automobilul cu care se deplasau s-a ciocnit cu un Mercedes, în apropiere de localitatea Pănășești, din raionul Strășeni. Cele trei persoane care se aflau în automobilul de marca Nissan sunt originare din localitatea Lozova, din același raion, însă șoferul nu a avut niciun grad de rudenie cu femeia și copilul așa cum au scris unele instituții mass-media.

Oamenii din localitate ne-au spus că șoferul, tânărul de 24 de ani, era vecin cu femeia care a ajuns la spital. Dânsa l-ar fi rugat să meargă cu ea ca să-și aducă nepotul de la bunicii de pe linia tatălui copilului, iar când reveneau acasă, la o distanță de aproximativ 15 km de localitatea de baștină, s-a și întâmplat tragedia.

Consătenii victimelor ne-au mai spus că tânărul nu era căsătorit și că era unicul copil în familie, dar și că mama micuțului este plecată la muncă peste hotare. Copilul era lăsat în grija bunicii.

Amintim că mașina condusă de tânărul de 24 de ani și în care se afla femeia și nepotul său de 3 anișori s-a ciocnit frontal cu un Mercedes, cu plăcuțe de înmatriculare de Marea Britanie, care venea din sens opus și la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 32 de ani.

Impactul a fost unul destul de violent, iar în urma acestuia ambele automobile au fost aruncate în afara carosabilului. Tânărul de 24 de ani și micuțul de 3 anișori au murit pe loc până la venirea ambulanței, iar femeia a ajuns la spital în stare gravă.

Cel  de-al doilea șofer l-a rândul său a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar potrivit reprezentanților IP Strășeni dânsul urmează să fie cercetat penal și reținut pentru 72 de ore.

VIDEO // Detalii despre accidentul de la Strășeni. Un tânăr de 24 de ani și un copil de aproximativ 3 anișori au murit

FOTO // Grav accident pe traseul Chișinău-Ungheni. Două mașini au zburat de pe traseu, iar o persoană a murit