UPDATE // 18:37 // Potrivit poliției șoferul de 24 de ani care a murit în accident era orginar din localitatea Lozova, iar femeia care a ajuns la spital este bunica copilului de 3 ani care decedat.

Tragedia de pe traseul Chișinău-Ungheni. Tânărul era unicul copil al familiei, iar micuțul era împreună cu bunica sa

Au apărut noi detalii despre tragicul accident care a avut loc în această după-amiază pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropiere de localitatea Pănășești, din raionul Strășenio. Potrivit poliției locale în accident a murit un tânăr de 24 de ani și un copil de aproximativ 3 anișori.

Contactată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat pentru Deschide.MD că preliminar s-a stabilti că vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului Mercedes, în vârstă de 32 de ani.

„Șoferul Mercedesului în timp ce se deplasa pe traseul R-1 km 29, din direcția Călărași spre Chișinău, a ieșit la depășire regulamentară, însă din motive necunoscute a pierdut controlul volanului și s-a tamponat frontal cu automobilul de marca Nissan, care venea din direcția Chișinău, la volanul căruia se afla un bărbat de 24 ani având ca pasageri o femeie și un copil de aproximativ 2-3 ani. În urma impactului șoferul din automobilul Nissan și copilul de 2-3 ani a decedat pe loc, iar femeia a fost transportată la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme. La spital a ajuns și șoferul Mercedesului”, a precizat Vetcu.

Actualmente poliția se află la fața locului și investighează toate circumstanțele accidentului.

FOTO // Grav accident pe traseul Chișinău-Ungheni. Două mașini au zburat de pe traseu, iar o persoană a murit