Ana Guţu, secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova în guvernul român, îi dă o lecție de conduită președintelui Igor Dodon și îl îndeamnă să învețe a spune: „Mulțumesc, România”.

Se întâmplă după ce astăzi România a trimis în R. Moldova 42 medici și asistenți medicali, pentru a ajuta medicii moldoveni în lupta cu COVID-19, și a aprobat 3,5 mln euro din Fondul de rezervă bugetară, pentru acordarea unui ajutor umanitar medical cu titlu gratuit, necesar în lupta anti-COVID, pentru Republica Moldova, însă din partea lui Dodon - nimic, nici măcar un mesaj de mulțumire pe pagina lui de Facebook.

„Igor Dodon cel fără 7 ani de acasă. Cum e să fii președinte de stat și, după ce România acordă un ajutor umanitar non-rambursabil sistemului sanitar din Republica Moldova în valoare de 3,5 mln Euro, să nu catadichisești, măcar să scrii pe FB, „Mulțumesc, România”? Sau, măcar, „spasiba”, dacă nu iubește limba română. Tovarășe Dodon, încerc să vă dau o lecție de bună conduită prezidențială, repetați, vă rog, după mine: Mulțumesc, România!”, scrie Ana Guțu pe pagina sa de Facebook.