Șeful unei secție din cadrul Inspectoratului General de Poliție, reținut acum două săptămâni pentru vânzarea drogurilor rămâne în arest, după ce magistrații de la Curtea de Apel a lăsat în vigoare decizia primei instanțe.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de reprezentantul Procuraturii Generale, Maria Vieru care a menționat că judecătorii au lăsat în vigoare decizia primei instanțe. 

Amintim că șeful de la Direcția Operțaiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Național de Investigații a fost reținut după ce a fost prins cum vidnea droguri contra unor sume ce variau între 170 și 510 euro. Ulterior surse ale Deschide.MD au declarat, că numele șefului Secției de la Direcția operațiuni Speciale al Inspectoratului Național de Investigații, care a fost reținut, este Ion Sârbu.

Pentru infracțiunile respective, legislația prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 6 până 15 ani.