Cinci persoane au ajuns la spital, dintre care un copil, după ce un BMW s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen, iar în urma impactului s-a răsturnat într-o râpă. Acciedntul a avut loc astăzi pe drumul care face legătura dintre satele Klinovka și Novokomisarovka, din raionul dubăsari, din stânga Nistrului.

Coliziunea s-a produs după ce o tânără în vârstă de 31 de ani, care se afla la volanul unui automobil de marca BMW, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și -sa izbit violent într-un alt automobil de marca Volkswagen, ce venea din direcție opusă, se arată într-un comunicat al așa-zisului minister de interne din stânga Nistrului.

Conform aceluiași comunicat, în BMW se aflau patru persoane, dintre care doi copii, iar alte patru persoane se aflau în Volkswagen.

În urma impactului, o femeie din BMW, în vârstă de 38 de ani, dar și o fetiță de 11 ani au fost transportate la spital. Totodată, la spital au fost transportate și alte trei persoane care se aflau în Volkswagen.