MAI nu confirmă și nici nu infirmă faptul că șeful Poliției de Frontieră a fost diagnosticat cu COVID-19

09 Aprilie

Foto:

Ministerul Afacerilor Interne evită să confirme sau să infirme informația despre faptul că șeful Poliției De frontieră, Corneliu Groza, a fost testat pozitiv cu COVID-19, în urma efectuării primului test.

Într-un comunicat de presă al MAI se menționează că: „În contextul solicitărilor din partea mass-mediei, vă informăm că identitatea acestor persoane nu poate fi făcută publică, decât cu acordul lor.”

Totodată, conform aceluiași comunicat,  astăzi în cadrul MAI sunt 31 de angajați confirmați pozitiv cu COVID-19, dintre care 7 angajați IGSU, 8 angajați IGP și 16 angajați IGPF.

„Menționăm că au fost preluate și alte teste, rezultatele cărora for fi comunicate pe parcurs”, se mai arată în comunicat.

Amtim că Deschide.MD, cu referire la surse, a scris în această dimineață despre faptul că șeful Poliției de Frontieră al R.Moldova, Corneliu Groza, ar fi fost testat la COVID-19, după ce mai mulți subalterni de ai săi din prima linie au fost infectați.

„Rezultatele testului făcut ieri de către șeful Poliției de Frontieră au ieșit pozitiv, iar astăzi ar urma să facă cel de al doilea test. Groza ar fi fost internat la Spitalul MAI”, ne-au comunicat sursele.

Contactată telefonic, Raisa Novițchi, ofițerul de presă al PF, nu ne-a putut oferi detali idespre acest caz, însă a precizat că Groza nu a fost azi la serviciu. 

Săptămâna trecută, Deschide.MD a scris și despre faptul că  un polițist în vârstă de peste 30 de ani, comandant al Plutonului Cahul, Taraclia, Vulcăneşti al Batalionului de Patrulare Sud al INP. Acesta, împreună cu soția sa, dar și unul dintre cei doi feciori, în vârstă de aproximativ 5 anișori, au fost diagnosticați pozitiv cu noul tip de coronavirus și au fost internați în Spitalul raional Cahul. Această informație nu a fost confirmată sau infirmată nici până astăzi de către reprezentanții INP.

Un polițist de patrulare și familia sa, infectați cu COVID-19. INP a luat apă în gură

 

 
 
 

 
loading...
Sprijină echipa Deschide.MD cu o donație pe contul nostru de Patreon. Suntem recunoscători pentru ajutor și sustinerea pe care ne-o acordați.
× Aboneaza-te la fluxul de stiri Deschide.MD pe telefonul tau mobil
Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER