Doi bărbați au fost reținuți de oamenii legii, după ce ar fi agresat și violat o femeie cu care au consumat alcool la ea acasă. Cazul a avut loc în noaptea de 1 aprilie, în localitatea Băcioi din municipiul Chișinău

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 39 de ani, air suspecții sunt doi bărbați cu vârstele de 38 de ani și 55 de ani, din aceeași localitate.

„Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor la data de 01 aprilie, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că, aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la victimă acasă, unde împreună au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior  suspecții ar fi agresat-o fizic , întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia”, se arată în comunicat.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica, indivizii au fost localizați și reținuți. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol, și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.