COVID-19 a mai luat o viață în R.Moldova. Este vorba despre o femeie de 54, care a fost internată în spital acum 3 zile. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19. Astfel, bilanțul deceselor ajunge la 22. Totodată, numărul celor infectați a depășit cifra de o mie, constituind 1.056 de cazuri.

Cu regret, avem un deces. Este vorba despre o doamnă de 54 de ani, care a fost internată pe 4 aprilie și care s-a stins din viață astăzi. Ne exprimăm condoleanțe pentru cei dragi”, a spus Dumbrăveanu.

Numărul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus a ajuns la 1.056 în R.Moldova. Doar pe parcursul ultimelor 24 de ore, 91 persoane au fost testate pozitiv pentru COVID-19. 

Astăzi au fost procesate 510 probe, cele mai multe probe de când s-a declanșat situația epidemiologică sub aspectul infecției cu COVID-19 în R.Moldova. Ca rezultat, astăzi avem 91 de cazuri pozitive. 3 cazuri sunt de import: Olanda, Ucraina și Marea Britanie. 88 de cazuri cu transmitere locală. Chișinău - 35, Soroca, Ștefan Vodă - 10, Glodeni, Hâncești - 6, regiunea din stânga Nistrului - 4, Rezina - 3, Bălți, Cahul, Strășeni, Căușeni - a câte 2 cazuri, Călărași, Edineț, Fălești, Orhei, Taraclia, Ungheni - a câte un caz”, a precizat Viorica Dumbrăveanu.