Un taximetrist a ajuns la spital, după ce a fost bătut cu bâta în cap de către o persoană a cărei identitate încă nu a fost stabilită. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:08, pe strada Nicolae Milescu-Spătaru, din sectorul Ciocana al capitalei.

Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 44 de ani.

„Taximetristul le-a spus oamenilor legii, în timp ce aștepta cu automobilul de serviciu un client, de el s-a apropiat un bărbat necunoscut care avea o bâtă în mână la agresat fizic cu care l-a lovit în regiunea capului. Ulterior, agreosrul a cărui identitate încă nu a fost stabilită, a fugit de la fața locului, iar taximetristul a fost preluat de o ambulanță și trensportat la Spitalul de Urgență”, ne-a spus Stati.

Stati a ținut să menționeze că acest caz a fost înregistrat și a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și pentru identificarea agresorului.